Kérjük a biztonságos lebonyolítás, és a zavartalan szórakozás érdekében
tartsa be az alább leírtakat!

  • A saját felszerelés térre történő be- és kiszállítását gépkocsival érkezőknek 12.00 és 15.00 óra között biztosítjuk.
  • Kérünk minden gépkocsi tulajdonost, hogy a fenti időpontban, felszerelését kirakva, hagyja el a teret, és az egyéb belvárosi parkolókat vegye igénybe!
  • Kérünk minden résztvevőt, hogy fokozottan ügyeljen főzőhelye és étkezőhelye környezetére!
  • A főzés során kizárólag tűzifa használata engedélyezett, gázüzemű főzőberendezés használata TILOS!
  • A rendezvény szervezői előkészítik a főzők részére a fém alátéttálcákat, kérjük KIZÁRÓLAG AZ ADOTT HELYEN HASZNÁLJA a rendezvény biztonsága és a burkolat védelme érdekében!
  • Az ünnepélyes tűzgyújtás időpontja 18 óra. A regisztrált asztaltulajdonosokat kérjük, legkésőbb eddig foglalják el asztalaikat. 18 óra után a rendezőség nem tartja tovább fenn részükre a helyeket.
  • A tűz meggyújtásához tűzveszélyes folyadékot használni nem szabad!
  • Kérjük, az éghető hulladékokból ne rakjon tüzet, mert a környezetét zavarja!
  • Veszély (pl. tűzeset, rendkívüli időjárási körülmények, jégeső, szélvihar, zivatar, stb.) esetén tájékoztatni fogják Önt a kihelyezett hangszórókon keresztül, hogy mit kell tennie a biztonsága érdekében. Kérjük, tartsa be az elhangzottakat, valamint a biztonsági személyzet utasításait!
  • A sátorépítmények szélvihar estén nem nyújtanak biztonságos menedéket, ha erre felszólítást kap, kérjük, hagyja el a sátrat, és kövesse az elhangzó biztonsági utasításokat!
  • A rendezvény területének elhagyását segítik a menekülési utakat jelző táblák, útburkolati jelek.

 

 

Kapcsolat

6500, Baja
Szentháromság tér 11.
79-420-811
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A bajai halászlé receptje

A bajai halászlé készítéséhez végy egy nagy kanál jókedvet, egy csipet humort és nagy adag lelket. Ha ezek a hozzávalók megvannak, nekiláthatsz a főzésnek!
A mennyei halászléhez 5 fő részére szükséged lesz... bővebben

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Név:*
E-mail:*