2017. július 08. szombat

Köszönjük, hogy felhívásunkra ismét vállalkozott arra, hogy emlékezetessé tegyük a régóta várt júliusi szombat délutánt és estét. Arra kérjük, hogy családtagjaival, barátaival együtt varázsolja otthonossá halfőző helyét, a biztosított étkezőhelyet ugyanúgy, mint amikor otthon főzi meg a levet.

Mit biztosítanak ehhez a szervezők?
szektorjelzéssel és főzőhely számmal ellátott, kijelölt főzőhelyet
a főzőhelyen a kőburkolatot védő alátéttálcát
a főzőhelyek kialakításánál megfelelő védőtávolságot biztosítunk, ettől függetlenül kérjük a tűzrakás alapvető szabályait betartani!
a főzéshez megfelelő mennyiségű, előkészített tűzifát
főzőhelyenként 8-10 fő részére kijelölt étkezési helyet (padok, asztalok: ált. 2mx0,5m)
A rendezvény területére saját asztalt behozni nem engedélyezett!
a városháza előtt és a Petőfi-szigeten felállított szabadtéri színpadon 15 és 03 óra között színvonalas szórakoztató programot
hulladéktárolókat, folyamatos szemétszállítást
mobil WC-blokkokat a belvárosban és a Petőfi-szigeten
Vízvételi lehetőség a „D” szektor felső sarkánál és a Petőfi-szigeten
a saját felszerelés térre történő be- és kiszállítását gépkocsival érkezőknek 12.00 és 15.00 óra között biztosítjuk.
kérünk minden gépkocsi tulajdonost, hogy a fenti időpontban, felszerelését kirakva, hagyja el a teret, és az egyéb belvárosi parkolókat vegye igénybe.
Kérünk minden résztvevőt, hogy fokozottan ügyeljen főzőhelye és étkezőhelye folyamatos takarításáról

Mit biztosítanak a főzők?
főzőhelyenként igény és egyéni recept szerinti halmennyiséget (javasolt mennyiség 5-5,5kg)
bográcsot, háromlábat a főzéshez
hagymát, paprikát, fűszereket az egyéni főzőszokásoknak megfelelően
előre kifőzött tésztát igény szerint
vízvételhez 5-10 literes műanyagkannát
tányért, poharat, evőeszközt a vendégek számának megfelelően
terítőt, asztali díszeket, gyertyákat stb. az asztalok otthonosabbá tételéhez
saját eszközök, anyagok oda- és visszaszállítását,
hozzájárulást a szervezési költségekhez (vállalják a regisztrációs díj befizetését: 6.000,- Ft/főzőhely)
tüzeket hagyjuk elhamvadni, lehetőleg kerüljük a vízzel történő gyorsoltást!

A főzési, tűzrakási előkészületek 18 órára fejeződnek be, a tüzek meggyújtására 18 órakor kerül sor az ünnepélyes megnyitó után. A rendezvényre 100 000 résztvevőt és vendéget várunk, ezért mindenkitől türelmet, figyelmet és a hagyományos bajai vendégszeretet biztosítását kérjük.

Kapcsolat

6500, Baja
Szentháromság tér 11.
79-420-811
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A bajai halászlé receptje

A bajai halászlé készítéséhez végy egy nagy kanál jókedvet, egy csipet humort és nagy adag lelket. Ha ezek a hozzávalók megvannak, nekiláthatsz a főzésnek!
A mennyei halászléhez 5 fő részére szükséged lesz... bővebben

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Név:*
E-mail:*